Suzuki Swift 1.3 Summum (2001)
Uitvoering | Swift 1.3 Summum |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Weer een Swift
We hebben weer en Swift! In 2010 verkochten we onze 2e Swift omdat we nog maar 1 auto nodig hadden. Een prachtige paarse 1.3 GLS maar het was onzin om 'm erbij te houden.
Sinds we verhuist zijn, hebben we toch weer de behoefte aan 2 auto's en na een oude micra (gekregen), een Seicento (was niet duur) zijn we toch weer terug bij een Swift. Mijn vrouw wilde er graag weer 1 hebben gezien de eerdere ervaringen met een Swift.
We hebben wel gekozen voor het oude model omdat het nieuwe model te duur is, maar dan wel 1 van een zo recnt mogelijk bouwjaar. Hij is van 2001, zilvergrijs en een summum uitvoering. Dat betekent Airco, veel electrisch, stuurbekrachtiging en sportstoelen. Helaas geen LM velgen eronder, maar die komen nog wel een keer.
Wel meteen een goede radio met nieuwe speakers ingebouwd want dat was echt niets.
Eerste ervaringen tot nu toe, hij rijdt heerlijk. Lekker fel maar ja met 82 PK op 750 kg is dat niet gek. De carrosserie zit vol met gebruikssporen maar ja daar was de prijs ook naar. wel hebben we wa lekkage van olie gehad, maar het is mij nog niet duidelijk waar dat vandaan komt.
PRIVATE LEASE Suzuki Swift