Suzuki Swift 1.3 Spirit (1994)
Uitvoering | Swift 1.3 Spirit |
Bouwjaar | 1994 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Suzuki Swift 1.3 Spirit (1994) (wit)
In het begin van het jaar 2003 kocht ik mijn eerste auto. Ik wilde een goedkope maar betrouwbare beginnersauto. Nu weet ik dat japanse automerken meestal betrouwbaar zijn. Dus ging ik voor een suzuki swift. Deze heb ik gekocht bij autobedrijf van Rennes in Zevenaar. Ik weet nog goed dat ik bij deze dealer zeer goed geholpen ben. Dit is een dealer die jou ook vertrouwen geeft en niet met stomme praatjes aan komt zetten.
In al die tijd dat ik er in gereden heb, zijn eigenlijk alleen de riemen op de aangeraden km-stand vervangen.
Zelf had ik er een andere einddemper opgezet (zo'n eentje met dubbele pijpjes.)
De Suzuki heeft mij nooit in de steed gelaten en is weggedaan ivm het nodig hebben van een andere auto voor meer comfort en afstanden die ik reed.
Vandaag (21-09-2009) kwam ik per toeval mijn oude Suzuki Swift tegen op speurders.nl. Hier staat de Suzuki helaas afgekeurd te koop met goede motor en versnellingsbak.
Al met al wil ik zeggen dat het oude model Swift een super auto voor mij was. Hier zaten geen opties of luxe op of aan. Maar het was een betrouwbare auto die nooit heeft geweigerd.
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties2