Suzuki Swift 1.4 Boosterjet Sport (2019)

Suzuki Swift 1.4 Boosterjet Sport (2019)

UitvoeringSwift 1.4 Boosterjet Sport
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2019

Super auto

• 971 km

de Suzuki swift 1.4T sport heb ik nieuw gekocht.
Deze auto is echt een genot om in te rijden, je kan er zowel sportief als ook relaxed mee rijden. het vermogen van 140 PK lijkt op zich niet zo heel veel, maar vergis je daar niet in. de PK gewichtsverhouding is erg gunstig. De suzuki doet niet onder voor een Volvo Polestar op de snelweg, en deze Volvo heeft toch 250PK. het enige wat ik minder vind aan de look van de auto zijn de 17 inch banden die er op liggen, er zit teveel ruimte tussen de banden en het spatbord, een grotere velg of grotere maat banden zouden dit probleem kunnen oplossen. van binnen is de swift netjes afgewerkt en voorzien van alle mogelijke technische ondersteuning, welke bijdragen aan de veiligheid.
Het verbruik is nu 1 op 12,5 voor de eerste 1000KM, ik hoop wel dat dit nog iets naar beneden gaat, als de auto goed is ingereden. maar ja, dit heb je zelf in de hand met je rechtervoetje.....

9,5

PRIVATE LEASE Suzuki Swift