Suzuki Swift 1.2 Style (2016)
Uitvoering | Swift 1.2 Style |
Bouwjaar | 2016 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
Kek autootje
Na 8 jaar genoten te hebben van deze Swift heb ik besloten om de auto begin april 2024 in te ruilen voor een nieuwe Swift (type AZ 1.2 smart hybrid vanaf 04/2017 (dus niet het allernieuwste model want die ziet er niet uit) en in zeer complete Style uitvoering in de kleur premium zilver met als extra's een bodykit en dakspoiler.
Het icoon Swift.... het stuurt sportief, rijdt heerlijk en blijft een stoer karretje om mee rond te rijden. Dit was een van de laatste uitvoeringen in de wat exclusieve Style uitvoering en ik kreeg er na slechts 24.800km nog zoveel voor terug dat ik besloten heb om de Swift in te ruilen.
De Swift is altijd als 2e auto gebruikt en bracht altijd weer een glimlach op ons gezicht wanneer wij met de Swift op pad gingen.
Probleemloos, erg zuinig, alleen regulier onderhoud en geen enkele storing. Naar mijn mening 1 van de leukste kleine auto's.
PRIVATE LEASE Suzuki Swift