| Uitvoering | Grand Vitara 3.2 V6 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 120.000 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Fantastisch, maar dorstig
Sinds 1 jaar eigenaar van deze suzuki na het overlijden van mijn vader, hij was de vorige eigenaar en lyrisch over deze auto. Ik snapte hem nooit echt in mijn ogen was het "maar" een suzuki. Nu naar 1 jaar rijden snap ik hem volledig. Ondanks de zeer dorstige 3.2 motor. Een fantastische auto om te rijden. Koppel wanneer je wilt. Pk's wanneer je er om vraagt. Wij hebben een 7.5 meter lange caravan welke moeiteloos voortgetrokken word. In vergelijking met eerdere stations caravan trekkers vele malen comfortabeler. Het vermogen gewicht en permanente 4x4 aandrijving maakt een genot om te rijden. Ik heb de auto reeds aangepast met moderne speakers en android auto dit heeft het conform aanzienlijk verbeterd en volstaat voor het jaar 2026. De auto is wel erg dorstig. Normaal gebruik circa 11.5 liter per 100 km. En met de caravan circa 13.5 a 14 liter per 100 km. Enkel geeft dit veel trek conform terug en lijkt het net alsof je zonder caravan rijdt.
Alles wat mij vader voor zijn overlijden aangaf. Ik ben verliefd geworden op deze auto. Zoek je een caravan trekker. Is het meer verbruik minder van belang zal ik deze suzuki ten zeerste aanraden