Skoda Yeti 1.4 TSI Greentech Ambition (2014)

Uitvoering | Yeti 1.4 TSI Greentech Ambition |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Uiterst tevreden
Na ruim 7 jaar cabrio's te hebben gereden toch overgestapt naar een "hoge zit". Bovendien wilden we terug van twee naar één auto. Dus ook de Ford Fiesta werd ingeruild. Na vergelijken van o.a. Hyundai IX35 (te lomp groot), Opel Mokka (slecht inruilbod), Peugeot 2008 (te klein) is het toch onze eerste keus gebleven. De nieuwe Yeti 2014. De Ambition uitvoering omdat ik absoluut Cruisecontrol en parkeersensoren wilde. De 1.4 omdat ik de 1.2 net even te licht vind voor deze auto en omdat we tzt er ook een caravan mee willen gaan trekken.
Tot nu toe bevalt de Yeti uitstekend. Verbruik is tot nu toe 7.0 op 100km. Ik ben hem nog aan het inrijden en rijd dus veel binnendoor en met wisselende snelheden.
De foto is genomen op het terrein van de dealer. De auto zit nog in de "verpakking".
Over een aantal maanden zal ik een vervolg schrijven.
Nog steeds uiterst tevreden
Een update na 5000 km omdat de auto nog steeds uitstekend bevalt. Hij loopt nu nog soepeler en ook nog zuiniger. Gemiddelde is nu 6,8 liter per 100km. (1:14,7) Omdat je natuurlijk altijd iets moet hebben om over te klagen (we zijn per slot Nederlanders) een paar dingetjes.
1. De hoedenplank had ik liever als rolluik gezien. Makkelijker als je eens iets groters mee wil nemen. Nu moet je de plank eruit halen en thuis laten.
2. Ik kan eigenlijk niets bedenken.
Bij de volgende update misschien.

Skoda Yeti 1.2 TSI Active Clima Cruise Control Trekhaak Rijklaarprijs Inruil Mogelijk!
- 2010

Skoda Yeti 1.4 TSI Elegance
- 2011

Skoda Yeti 1.4 TSI Elegance / Trekhaak / Navigatie / Parkeerhulp V+A / 17'' / Bluetooth / Xenon / Stoelverwarming / Cruise Control
- 2011