Skoda Superb Combi 1.6 TDI Greenline Ambition Bus. (2011)

Skoda Superb Combi
Skoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb Combi

UitvoeringSuperb Combi 1.6 TDI Greenline Ambition Bus.
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2011

Value for money

Auto sinds oktober in mijn bezit. Na enig gedegen onderzoek (Volvo V70, Nieuwe Passat en zelfs nog even de Peugeot 508) gekozen voor de Superb Combi, mede in verband met de 20% bijtelling die de Volvo niet bood en het ruime aanbod aan functies tegen een zeer acceptabele prijs in vergelijking met de Passat.

Auto voldoet aan alle verwachtingen. Motorisering is prima en meer dan voldoende voor standaard dagelijks gebruik en zelfs voor de langere (buitenlandse) ritten. In vergelijking met de vorige (oude) passat (benzine) is de auto beduidende stiller, met name bij hogere snelheden.

Alle positieve aspecten die reeds door vele reviews zijn belicht kan ik bevestigen. De auto is helemaal compleet. Alleen jammer dat de keyless entry optie niet mogelijk is icm met de 20% bijtelling.

Enige probleem wat ik ondervind is de synchronisatie van mijn telefoonboek met de Samsung Galaxy SII. Van de 200 contacten gaan er slechts 140 over naar de auto. Misschien dat iemand een oplossing weet? De Skoda dealer heeft me helaas niet verder kunnen helpen.

Voor een ieder die nog twijfelt het advies hiermee te stoppen. Deze auto kent qua prijs en wat je er voor krijgt geen gelijke.