Skoda Superb Combi 1.4 TSI Comfort Businessline (2011)
| Uitvoering | Superb Combi 1.4 TSI Comfort Businessline |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2011 |
| Jaar van aanschaf | 2011 |
| KM-stand laatst | 60.000 km |
Ervaring van een blije rijder
Na 10 jaar in 3 Opel Zafira 's te hebben gereden in november gekozen voor een Skoda. Van hoge zit en automaat naar lage zit en handgeschakeld. De keuze voor de Ambition Businessline 1.6 TDI had ook te maken met de 20% bijtelling. scheelt ca €400,- netto per jaar.
Enkele collega's reden er al mee en de VW-Audi kwaliteit is duidelijk merkbaar.
De geruisloosheid van de auto heeft me vorige week echter wel een flinke snelheidsbon opgeleverd...
Verder bevalt de Mobridge carkit erg goed. Met de iPhone 3GS had ik in de Zafira met de Parrot carkit vaker problemen, De Mobridge is niet een standaard accessoire, maar werd me door de dealer 'S-point Amsterdam aanbevolen.
De auto is veel completer dan ik uit de folder haalde. Onlangs wees een andere Superb Combi rijder me op de met de afstandbedienbare automatische openen van de ramen.
Regensensor en het zonnebrilvakje vond ik ook geestig.
Gisteren voor het eerst de banken plat gedaan om een grote tafel op te halen. Het lijkt wel een camper...;-)
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Skoda Superb Combi 1.8 TSI Comfort / NIEUWE DISTRIBUTIEKETTING / AUTOMAAT / NAVI-MULTIEMEDIA / DEALER ONDERHOUDEN
- 2010

Skoda Superb Combi 1.8 TSI Elegance Business Line | Automaat | Stoelverwarming | Trekhaak
- 2012

Skoda Superb Combi Skoda Superb 1.6 tdi navigatie xenon airco ecc lmv trekhaak EXPORT PRIJS
- 2012

Skoda Superb Combi 2.0 TDI - 2013 - 460.635 km - Klokje rond