Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk Greentech Ambition Businessline (2013)
Uitvoering | Rapid 1.2 TSI 85pk Greentech Ambition Businessline |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Ik lijk wel de enige..
Heerlijke auto. Direct na de aanschaf zijn op vakantie gegaan. haarspeldbochten etc probleemloos. Rijdt prima op de snelweg. Helemaal blij, ook mijn zoon van 1.82 m en groeiende. De achterbak is zo fijn groot. Ik heb niet veel verstand van auto's, het moet vooral lekker rijden en ruim zitten en voldoende bagageruimte hebben. En wat er bij kwam, het schakelen moet OK zijn, want hiervoor reden we een automaat.
De Rapid doet het prima.
Opvallend vond ik dat we in Oostenrijk heel veel skoda's tegenkwamen, maar ook daar geen een Rapid.
Tot later
nog steeds de enige
De Rapid rijdt prima.
Twee kleine dingen: er blijft water in de deuren achter. Dis is eenvoudig te verhelpen (door het deurrubber van het gaatje te doen). Lijkt met of de auto een plas doet.. Tweede punt dat speelde was een piepend remgeluid bij heel zachtjes rijden en remmen. Is grotendeels verholpen bij de 30.000 (?) km beurt.
Ik vind het steeds mooier worden trouwens. Maar dat is puur persoonlijk.
Mijn zoon is behoorlijk gegroeid en we hebben een hond inmiddels; dit past er ook allemaal in.

Skoda Rapid Spaceback 1.4 TDI JOY | 62.200km NAP | Automaat | Panoramadak | Stoelverwarming | Camera | Carplay | Navigatie | Xenon | Climate control | Parkeerhulp | Cruise control
- 2016

Skoda Rapid 1.2 TSI Greentech Elegance Businessline Pro Afn.trekhaak - 17Inch LMV - Climatronic - Navigatie - Stoelverwarming - NL auto
- 2014

Skoda Rapid Spaceback 1.2 TSI Greentech Drive