Skoda Octavia Combi 2.0 Elegance (2002)

Skoda Octavia Combi

UitvoeringOctavia Combi 2.0 Elegance
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2002

Ik vind het een perfecte auto, lekker ruim en comfortabel, storingsvrij en een gigantische kofferruimte.

Noem maar iets op en het zit er op of aan, en prijstechnisch blijft het ook nog leuk.

Van binnen is het geen toppunt van design maar het zit wel allemaal op de juiste plaats en een beetje creatief met een spuitbus ´zilvermetaalkleur´ rond de luchtroosters en middenconsole maakt het een stuk vrolijker.

Sinds de aflevering enkel voor de reguliere beurten (pas 2) de garage gezien terwijl mijn vorige auto wel twee keer in de week in de garage stond wegens mankementen. btw prima service van zowel S-point Amsterdam alsook van Skoda dealer Berg en Dal.

De 2 liter automaat rijdt geweldig ook al is het maar een 8 klepper, mooi koppel en ook doortrekken is geen probleem, het gieren van een lichte motor in combinatie met automaat is hier niet van toepassing. Ook het verbruik valt reuze mee. Vooral de cruisecontrol is perfect voor de lange vakantie afstanden, dan merk je pas hoe lekker deze auto rijdt.

Ik vind het een prima kar! Athans ik moet vanaf nu zeggen (01/06/2005) vond, hij is nu na vele prettige kilometers vervangen door een Toyota Prius.

Alleen de verdampers van de LPG installatie hebben het begin 2004 begeven, verder helemaal niets.

10,0