Skoda Kodiaq 1.5 TSI mHEV Business Edition (2024) #2
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Tank van een auto
Ik rijdt nu een jaar de nieuwe kodiaq in de 7 persoons uitvoering. Ik heb misschien geluk maar heb geen enkele problemen met electronica of software.
Systeem start altijd net als de auto. Ondertussen op vakantie geweest naar Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. In de bergen merk je dat het een 1.5 is met een redelijk gewicht maar je komt toch redelijk makkelijk boven. Het verbruik in Nederland is zo rond de 1 op 17 wat ik goed vindt voor een dergelijke auto. Ik heb wel een paar keer mee gemaakt dat AutoAndroid er zo maar mee stopte wat lastig is als je aan het navigeren bent, maar als ik de telefoon met een kabeltje verbindt heb ik hier geen last meer van. Ook rijden we regelmatig met 6 of met personen. De derde zitrij is prima voor een uurtje rijden of kleine kinderen. Al met al ben ik erg tevreden over de Kodiaq. Comfortabel, stil en ruim is hij!
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Skoda Kodiaq 1.5 TSI PHEV Sportline Business | Trekhaak wegklapbaar | Panoramadak | Winter pakket |
- 2025

Skoda Kodiaq 1.5 TSI PHEV Sportline Business | Trekhaak wegklapbaar | Comfort pakket | Panoramadak | 20 Inch | Winter pakket