Skoda Kodiaq 1.5 TSI iV PHEV Sportline Business (2025) #6
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 22 km |
| KM-stand laatst | 11.628 km |
Eerste 10.000 kilometer probleemloos
Vrijdag 10 oktober de Kodiaq opgehaald met een vlekkeloze aflevering door Ames Dordrecht. Eerste rit is voornamelijk ontdekken en af en toe even stoppen om wat in te stellen.
Uitvoering met elektrische verstelbare sportstoelen is een aanrader. Wat een fijne stoelen met ook verlenging onder de bovenbenen voor extra ondersteuning. Ik was benieuwd wat ik van het head up display zou vinden, maar rijdt erg prettig en stoort niet. Bij sneeuw om te zetten naar blauwe cijfers ipv wit voor goede leesbaarheid.
De maandag een rit naar Lyon op planning, aankomst zonder enige vermoeidheid en last van een stijve rug. Ook de stilte in de auto is fantastisch. Wat een rust!
De Canton geluidsinstallatie voldoet erg goed, geeft een heerlijke sound door de auto, meerwaarde tov standaard geluid is geweldig.
Open dak is persoonlijk, maar ik ben er erg blij mee. Ventileert goed.
De auto is vlot genoeg zeker in combinatie met de batterij. Ben wel benieuwd wat hij doet met de caravan er achter, maar dat merken we volgend jaar. Het dynamic chassis control pakket bevalt goed, de auto deint veel minder en geeft goede stabiliteit. Wel nog even de bandenspanning aangepast voor iets beter gevoel en respons.
Het laden gaat prima en door de volle accu gaat mijn verbruik naar 1:34 gecombineerd bij rustige rijstijl, zonder batterij ondersteuning met vlotte rijstijl naar 1:13.
Door de week gemiddeld een kleine 450 kilometer per dag, en iedere dag met veel plezier en genoegen.
Ruime kofferbak wordt ook zeer op prijs gesteld door de Doberman, zeker in combinatie met het open dak.
Nog geen storing gehad, geen bijzonderheden voor zover.
Kortom, zeer tevreden 😉
PRIVATE LEASE Skoda Kodiaq
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Skoda Kodiaq 1.5 TSI PHEV Sportline Business / Trekhaak / Panoramadak / Comfort Pakket / Light & View pakket / €3000 inruilpremie
- 2025

Skoda Kodiaq 1.5 TSI PHEV Business Edition 204PK DSG Pano-Schuifdak, Trekhaak, Matrix LED-verlichting, Keyless, Side Assist, Memorystoel, Virtual Pedal, 19" LM Velgen
- 2025

Skoda Kodiaq 1.5 TSI PHEV Sportline Business | Trekhaak | Achteruitrijcamera | 3-zone airco | Dodehoek detectie | Keyless | LED matrix verlichting | Adaptieve cruise control | Stoel- en stuurwielverwarming |
- 2024

Praktijkervaring Skoda Kodiaq (2024-): Eigenaren beoordelen hun veelzijdige hybride SUV

De plug-in hybride Skoda Kodiaq 1.5 TSI iV PHEV maakte vooral indruk met verbruikscijfers en ruimte

De Skoda Enyaq verschilt enorm van de Skoda Kodiaq, niet alleen qua aandrijving

Skoda Kodiaq versus Superb Combi: twee zielen, één hart