AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Skoda Kodiaq 1.5 TSI iV PHEV Business Edition (2024) #5
Uitvoering | Kodiaq 1.5 TSI iV PHEV Business Edition |
Versnellingen | 6, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Remmen!
Sinds oktober 2024 deze kodiaq 1.5 phev .
Op zich een prettige auto, beetje stoterig op korte hobbels maar volgens mij hebben alle moderne autos daar last van. Al gehele gevoel is wel een aangename auto echter zit er een storende factor in.
De remmen!!!
Af en toe grijpt zomaar de abs in en er zit nul gevoel in het pedaal.
Af en toe remt de auto totaal niet tot dat je echt door trapt waardoor ze ineens heel fors remt. Verder uiteraard irritant de nieuwe hulp systemen., kan je gelukkig makkelijk uitschakelen bij skoda.
Fijne auto, maar de remmen zijn echt waardeloos
6,0

Skoda Kodiaq 1.5 TSI PHEV Sportline Business 204pk | Komt half juli binnen | Trekhaak | 20 inch lichtmetalen velgen | Elektrisch verstelbare voorstoelen
- 2025
€ 52.849

Skoda Kodiaq Škoda 1.5 TSI 204pk PHEV Business Edition | Trekhaak| Cognac Leer| 360 camera| Pan-Dak |
- 2024
€ 53.900

Skoda Kodiaq 1.5 TSI DSG SPORTLINE 7P PANO-DAK/CAMERA/TREKHAAK/NAVI/ACC/STOELVERW
- 2025
€ 59.999
Opvolger plug-in pionier tegen populairste PHEV van nu: Mitsubishi Outlander PHEV vs. Skoda Kodiaq
Duurtest
Gelukkig staat onze Skoda Kodiaq iV niet meer op winterbanden
Autotest
Roadtrip Skoda Kodiaq: inladen, maar ook snelladen?
Skoda Kodiaq vs. Peugeot 5008 - Bakens van hoop in een MPV-loze markt
Nieuws