Skoda Kodiaq 1.5 TSI Greentech ACT Style Business (2019)

Skoda Kodiaq
Skoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda KodiaqSkoda Kodiaq

UitvoeringKodiaq 1.5 TSI Greentech ACT Style Business
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2019

overdaad aan rijplezier, luxe en ruimte.

Ik heb al vele automerken gehad, Renauls, Citroen, Saab, Mercedes, maar de Skoda Kodiaq overtreft op alle fronten de voorgangers. Hij is ruim, luxe en zoeft over de weg.
Mijn laatste auto was een Mercedes C Kompressor, heb in 9 jaar bijna 2.00.000 km gereden zonder kosten behalve de onderhoudsbeurten. Of de kwaliteit van deze Skoda ook zo is zal de tijd leren.
De Style bussiness uitvoering heeft standaard al erg veel opties heb daar o.a panoramadak, achteraf lederen bekleding aan toegevoegd, dat maakt de auto echt af, is een aanrader.
De automaat schakelt heel relaxt, het verbruik is voor dit formaat best wel zuinig, 1 op 13 is goed haalbaar.

Nog steeds super tevreden

Nu ruim 40.000 km gereden, waaronder een rit van 4000 km, dat was een hele fijne beleving, zonder problemen. Ik kan mij geen betere auto voorstellen zeker als je kijkt naar de prijs kwaliteit verhouding. En rijdt super zuinig gezien het formaat, makkelijk 6.5 liter per 100 km. De automaat rijdt heerlijk, geen spijt van, net als de vele extra opties, Dealer service is prima en onderhoudsbeurten redelijk geprijsd en het bijkomende voordeel gratis pechhulp in binnen en buitenland is prettig om te hebben als het nodig zou zijn. Ik ga proberen er minimaal 15 jaar mee te rijden.

10,0

Lezersreacties (1) (gesloten)

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum