Skoda Elroq 60 150kW Business Edition Tour (2025)

| Uitvoering | Elroq 60 150kW Business Edition Tour |
| Versnellingen | 1, Automaat |
| Bouwjaar | 2025 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Mijn eerste ev
Hallo, zaterdag 13 dec. gaan we onze nieuwe Skoda Elroq business 60 met clever pakket ophalen. En ga hier jullie mijn ervaring delen over het gebruik van deze auto.
Ikzelf ben 44 jaar beroepsschauffeur en rij motor auto en vrachtwagen. Dus qua rijbeleving heb ik ruim ervaring.
Dit word onze eerste ev en de reden van aanschaf is dat er 18 zonnepanelen op het dak liggen waardoor we dus in de zomer gratis kunnen tanken, en wie wil dat nu niet!
Na de eerste proefrit met een ev was ik trouwens al verkocht aan het concept.
Wat rijd dit fantastisch de rust en hoe soepel het rijd en ook het regeneratieve remmen, ja ik kan hier wel aan wennen. Na het rijden met de Kia ev 3 Renault scenic eTech en de Skoda Elroq. We gaan deze auto gebruiken voor woon/werk, vakantie gaan we altijd vliegen. Met de korte afstanden die meestal zo rond de 25 km zitten hebben we gekozen voor 60 uitvoering in business met het clever pakket!
Ik ga hier regelmatig mijn ervaringen opschrijven en gevoel vergelijken met de Mazda CX 30 sky active X de auto die nog even bij ons blijft i.v.m. lease.
De Skoda is trouwens privé lease dus over de afschrijving zullen jullie niks lezen 😉