Seat Mii 1.0 75pk Sport Connect (2015)

autoreview

Seat Mii
Seat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat Mii

Signalement

UitvoeringMii 1.0 75pk Sport Connect
Versnellingen5, Semi Automaat
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2015
KM-stand laatst29.360 km
Lezerswaardering: 35%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ja wat moet ik zeggen

 • 26.105 km

september vorig jaar een blinkend nieuwe auto ontvangen. Auto uitgezocht zonder er in te rijden . Niet doen.Zat iedere morgen en middag in de file dus voor een automaat gekozen van daar .
De motor is leuk, maar de automaat is een ramp.Hij stuurt lekker is zuinig(1:22) . lekker compleet voor zijn prijs. Maar de kwaliteit is matig .Heb er een set winter wielen bij . Het is wel vreemd dat dan het verbruik hoger is terwijl de maat smaller is. De radio met bassbox is 3x niets en stoort erg ook na montage van een nieuwe antenne.

2e beurt

 • 29.360 km

De auto heeft net zijn 2e beurt gehad en de wieltjes gewisseld naar zomer . Weer geklaagd over de radio maar er is niets aan te doen. Het verbruik blijft lekker laag. Even als de winter banden, de spanning iets verhoogd. Is toch Fijner .Voor de 3x niets zielen. De auto is niet gekocht, maar een lease gebakje van de zaak. Als je de automaat van de Toyota of peugeot neemt die vind/vond ik fijner, maar dat zal ook wel niet goed zijn.

3,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  3
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens