Seat Leon 2.0 TFSI FR (2007)
Uitvoering | Leon 2.0 TFSI FR |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Vergeleken met de vorige Leon heeft deze een DSG versnellingsbak met flippers achter het stuur is dat is echt een aanrader. Tevens een navisysteem af fabriek, met bluetooth en dat is echt top. De auto bevalt super. De 200 pk’s zijn ten allen tijde voorhanden en heb eigenlijk nog geen auto meegemaakt die sneller is dan deze. Met een half ingetrapt gaspendaal ga je er als een speer vandoor. Als ik vergelijk met een Golf GTI dsg die ettelijke duizenden euro’s duurder is moet je wel erg veel geld meer voor een Golf over hebben en uiteraard smaken verschillen gelukkig. De 18inch velgen maken het verhaal af en ik merk toch wel dat de auto vrij veel bekijks heeft. Het sportonderstel moet je even aan wennen, zat ook al onder mijn vorige Leon maar ja voor vering en comfort kan je beter een franse auto denk ik zo. Benzineverbruik 1:10 vindt ik erg netjes voor deze auto. Ik heb deze auto dan ook niet gekocht om de zuingheidstrofee te winnen.
Geen