Seat Leon 1.6 Sport-up (2006)

Seat Leon 1.6 Sport-up (2006)

UitvoeringLeon 1.6 Sport-up
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2006

De Seat Leon 1.6 Sport-up is een compleet uitgeruste auto en rijdt uitstekend.
Sinds januari in ons bezit.
Als optie de fabrieksradio met 8 speakers en stuurbediening genomen, bevalt prima.
Maar mis soms wel eens wat vermogen met het optrekken/accelereren vergeleken met de proefrit in de 2.0 liter.
Heel veel mensen kijken je na als je langsrijdt in de Leon, heerlijk is dat.
Iedereen is ook zeer positief over het uiterlijk van de Leon.
Daar zijn we zelf ook op gevallen toen we hem zagen.
We willen nog wel een keer de chromen stylingstrip op de achterklep laten plaatsen.

De gordelverklikker in de passagiersstoel ging in het begin (februari 2006) nog wel eens signaleren terwijl er niemand op de stoel zat.
Terug naar de dealer gegaan en toen deed hij het niet, konden ook niets vinden.
Hierna nog een aantal keren problemen mee gehad en daarna geen last meer.

Af en toe een tikkend geluid, lijkt wel of het uit het dashboard komt.
Moet hiermee nog terug naar de dealer.

Soms hoor je een schurend geluid tijdens het remmen.
Tijdens het remmen hoor je ook de veer van het rempedaal.
Als je achteruit rijd en remt hoor je soms een tik (lijken de voor schokbrekers te zijn).
Zal dit aan de dealer voorleggen.

Ook een vochtprobleem in het linker voorportier na een stevige regenbui.
Aande binnenzijde in de hoek bij de ruit t.p.v. de buitenspiegel komt er vocht omhoog vanuit het portier (zie de foto).
Het raamrubber zal wel niet goed afsluiten.
En als je het portier na een regenbui opendoet stroomt het water uit het portier(schijnt normaal te zijn).
Hiervoor reeds bij de dealer langs geweest en er schijnt niets aan te doen te zijn.
Willen wel eventueel nieuw raamrubber plaatsen bij 1e beurt.
Zijn er meer Leon rijders die ook deze vochtproblemen hebben?

PRIVATE LEASE Seat Leon