Seat Ibiza 1.9 TDi 130pk Sport (2003)
Uitvoering | Ibiza 1.9 TDi 130pk Sport |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
In april 2007 mijn Seat Ibiza 1.9 TDI 96 kw (130 pk)gekocht. Wat een verschil met mijn vorige diesel. Auto gekocht bij autobedrijf die ex-lease auto’s verkocht. Mijn Seat, zwart en 5-deurs,was afgeladen. Automatische airco, Seat navigatie, boortcomputer, cruise control etc… etc…
Kortom een hele vooruitgang. De auto gekocht omdat ik veel kilometers moest gaan rijden voor mijn nieuwe baan. Ik was verkocht. Wat een motor, wat een versnellingsbak. En oja wat een onderstel… Soms wat stuiterig, maar wat een grip en controle!
Met garantie gekocht. Was ook wel nodig! Zuid Frankrijk, 31 graden, zwarte auto en de airco geeft er de brui aan. Balen, maar snel verholpen eenmaal weer thuis aangekomen.
Rammels en kraakjes is de auto niet vreemd. Zo zal ik binnenkort waarschijnlijk diverse rubbers moeten laten vervangen bij de ophanging. Ook het dasboard rammelt op de klinkers irritant tegen de voorruit aan.
Direct bij aanschaf Michelin Exalto PE2 banden achter laten monteren. Ook bij vervanging voor de Pirelli’s vervangen door de Michelins. Wat een verbetering. Heb dus ruim 40.000 km in driekwart jaar gereden met veel plezier en trots!
Binnenkort een onderhoudshistorie
Onderhoudshistorie onderweg!