Seat Ibiza 1.4 16V 75pk Signo (2002)

Seat Ibiza
Seat IbizaSeat IbizaSeat IbizaSeat IbizaSeat IbizaSeat Ibiza - interieurSeat Ibiza - interieur

UitvoeringIbiza 1.4 16V 75pk Signo
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2003

Ach, de vorige Ibiza was alweer een jaar oud en het werd tijd voor een nieuw aanschaf. Ik heb de Stella versie ingeruild voor 1 die wel verlichting heeft in het dashboardkastje. En dat je dan bij dat pakket ook nog "s climate control, mistlampen, een boordcomputer, electrische spiegels en cruise control krijgt. Welja, leuk meegenomen.

Zeer sportieve auto. Niet alleen het ontwerp, ook de afstelling is erg sportief. Ookal heeft de Signo geen sportonderstel, soms lijkt dat wel zo. Dat bevalt me prima. De Ibiza is een ruime auto. Al gauw 15 cm
langer dan een Punto of 206. De 1.4 16V is er met 75 of 100 pk. Koppel is evenwel hetzelfde: 126 nm. Ik vond dit verschil het prijsverschil niet waard. De 100 pk versie is alleen sneller als ie hoog in de toeren gejaagd
wordt. En dat levert wel de nodige geluidsoverlast op.

Huidige auto geen problemen. Bij de vorige is het tellerpaneel vervangen (garantie). De waarschuwingssignalen voor verlichting en brandstof deden het niet meer.

PRIVATE LEASE Seat Ibiza