Rover 75 2.0 V6 Classic (2002)

Rover 75 2.0 V6 Classic (2002)

Uitvoering75 2.0 V6 Classic
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2010

Oeps zelf mijn revieuws per ongeluk verwijderd

Nou dat is ook wat....
per ongeluk op een verkeerd knopje gedrukt en mijn revieuws gewist.

Volgende keer beter.....pffffffff.

Ik heb nu 820 km gereden.
ongeveer 200 km snelweg en de rest provinciale weg en stads ritjes.
Het gemiddelde verbruik komt dan op 1 op 9.2.
Een pittig verbruik maar wat je daarvoor terug krijgt is het dubbel en dwars waard.
Een geweldige en fijn wagen met super fijn comfort.

Genieten dus.

Groet Alex.

Een maand of drie de ROVER in bezit

Dus drie maanden geleden de Rover 75 gekocht met BOVAG garantie.'
En hemeltje lief wat een geluk dat ik die garantie heb(6mnd)

Na een paar weken had ik steeds maar last van een tik in mijn stuur.
Een vage klacht.....dus..!
die steeds als ik bij de garage kwam (in Breda)
110 km rijden voor mij) natuurlijk niet hoorbaar was.
Na wederom last te krijgen van deze tik in het stuur icl. een nieuw gekreun....van het stuur !!! de wagen naar de leverancier:
Garage Otten in Breda gebracht.
Zij zouden een grondige inspectie uitvoeren als de wagen helemaal was afgekoeld.... (de tik en het gekreun was vaak na wat langer rijden niet meer te horen namelijk.

Na een aantal dagen kreeg ik Chef werkplaats aan de telefoon met een uitslag van de problemen.

Stuurhuis was niet in orde.
Stuurkolom was niet in orde.

Deze twee bovenstaande zaken moesten kompleet vervangen worden en dat had wat tijd nodig (Begrijpelijk).

Na twee dagen belde hij weer (ze hadden nog wat extra tijd nodig)
Bij het vervangen van de bovenstaande zaken was ook de clockspring
kapot gegaan en die moest dus ook vervangen worden.

Oudejaarsdag kon ik de wagen ophalen.

Alle reperaties en de leenauto die ik 8 dagen heb mee gehad
waren geheel gratis......GARANTIE..!!!!

Zonder probleem dus..... kortom Autobedrijf OTTEN Breda een geweldige garage met een geweldig gevoel voor klantvriendelijkheid en service. een verademing gewoon.

Verder enorm blij de Rover weer terug te hebben het was een flink gemis hoor.... 8 dagen in een fiat Panda rond gereden. das toch even wat anders natuurlijk.
Op de terugweg vanuit Breda even lekker wat gas gegeven op de snelweg.......wat een zaligheid.. even lekker 200 kmh gesnord.
Alles strak...stuur keurig recht, niets trilt, of trekt,of kreunt.
De reparatie was prima geslaagd.

ps. als ik de reparatie zelf zou moeten bekostigen..... wat zou dat wel niet gekost hebben........?
Lang leve de Bovag-garantie..!

Groeten uit Vlissingen
Alex1