Rover 75 2.0 V6 (1999)
Uitvoering | 75 2.0 V6 |
Bouwjaar | 1999 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Mijn eerste auto, een R75
Na in augustus mijn rijbewijs te hebben gehaald op mijn 33ste nu ook een eigen bolide aangeschaft..de R75 2.0 V6 uit oktober 1999 met een hele waslijst als features incl. een parrot en parkeersensoren.
Verwachtingen: in stijl en comfort van A-B zonder te veel gedoe.
Nu vier dagen in bezit en bijna 800 km verder..prima rijgedrag, automaat heeft z'n tijd nodig indien niet in sportstand; rempedaal doet uitstekend werk echter blijft n ietsje hangen waardoor mijn remlichten blijven branden...nu met luie linkervoet regelmatig even onder t rempedaal en deze omhoog liften.
In de eerste vier dagen ongeveer alle wegsoorten bereden: van stadslanen via provinciale en rijkswegen door (tol)-tunnels en over opengestelde fietspaden alles in ROtterdam en ruime omgeving tot aan Ouddorp en Eindhoven aan toe.
Door alle AUT-functies te testen en veelvuldig vrienden en familie deelgenoot te maken van mijn nieuwe geluk is de eerste 65 liter in minder dan 600 km verdampt ... eens zien wat de volgende gaat doen.
Binnenkort meer incl. foto's!