Rover 45 1.6 Club (2000)

autoreview

Rover 45
Rover 45Rover 45Rover 45Rover 45Rover 45Rover 45 - interieur

Signalement

Uitvoering45 1.6 Club
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2000
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Tot dusver is het een comfortabele en betrouwbare auto gebleken. Van buiten heeft de wagen een bijzondere en exclusieve uitstraling met van die typische britse trekjes, zoals bijvoorbeeld het vele chroom.
Het interieur heeft al helemaal een britse uitstraling met een behoorlijke hoeveelheid ’hout’.
Wel doet het interieur langzamerhand enigszins verouderd aan. Het is jammer dat dit aspect niet meegenomen is in de facelift van 1999.
Voorin is de wagen zeer ruim met comfortabele stoelen, achterin is het voor wat betreft de beenruimte wat aan de krappe kant.
De 45 heeft een fantastische wegligging, de auto ligt als een rots op de weg.
Verrassend is hoezeer de afwerking sinds het vorige type, de 416, is verbeterd. Rover heeft blijkbaar veel geleerd en dat is de kwaliteit absoluut ten goede gekomen.
Tot slot vind ik het opvallend hoe weinig onderhoud de wagen tot dusver nodig heeft gehad en hoe laag de onderhoudskosten zijn geweest.

PROBLEMEN

Problemen hebben zich tot dusver niet voorgedaan.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens