Renault Twingo Comfort (1997) #5

Renault Twingo Comfort (1997)

UitvoeringTwingo Comfort
Bouwjaar1997
Jaar van aanschaf2010

goede start...

We hebben een twingo gekocht als auto er bij we hadden een daewoo nubira en die hebben we uit eindelijk verkocht. maar ja genoeg over de daewoo.

Ik werk zelf bij een auto dealer daar de Twingo gekocht. Een proefritje gemaakt en dat beviel redelijk. Het autotje op een vrijdag mee genomen en zaterdags dagt ik ga er even mee de snelweg op. Dat was minder geslaagt naar 20km op de snelweg hoor ik in eens de aandrijf as en heel erg goed het linker wiellager voor. voor zekerheid maar even de anwb gebeld. Die zijden rij gerust door maar wel rustig aan met de vrachtwagens mee. Dat duurde dus lang.

Bij mijn baas alles weer laten vervangen en reed die weer als een zonnetje. Auto rijd voor een compacte auto erg comfortabel heb er in middels bijna 8000km mee gereden en dat beviel wel goed. De uitlaat is alleen nu wel Lek dus een hels kabaal hahaha. maar das bijzaak.

even een paar min en plus puntjes.

Plus punten:
+ Luxe voor een 97er en zo compact( elek spiegels+ ramen centr op afstands bediening cabrio dak)
+ pittige motor
+ zuinige motor