Renault Twingo 1.5 dCi ECO2 Dynamique (2012)
| Uitvoering | Twingo 1.5 dCi ECO2 Dynamique |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2012 |
| Jaar van aanschaf | 2012 |
| KM-stand bij aanschaf | 7 km |
| KM-stand laatst | 39.651 km |
3 april 2012 Nieuwe Twingo
Vandaag is onze nieuwe Twingo dci Dynamique afgeleverd in de kleur noir nacre (zwart) met sportieve striping over de motorkap en het dak. De vorige auto, een Fiat Punto 1.3 Multijet(bj. 2005) heeft het bij 180.000km begeven. Gekozen voor de Twingo Dynamique vanwege o.a. de climat control en de in hoogte verstelbare betuurderstoel. Daarnaast vonden wij de bekleding van de andere uitvoeringen niet mooi.
De Twingo zal hoofdzakelijk voor woon-werkverkeer worden gebruikt.
30.000 km beurt
We zijn inmiddels eind november en de eerste 30.000km zit erop. De Twingo bevalt goed. Het gemiddelde verbruik bij hoofdzakelijk snelweg en toch behoorlijk doorrijden is 1 op 23. De kosten van de eerste beurt bedragen € 289,00 voor de standaard beurt zonder bijzonderheden. Toch nieuwsgierig wat de inruilwaarde is. Op zich acceptabel. Vergeleken met de aanschaf in april van dit jaar is de prijs van de Twingo diesel mede doordat er inmiddels BPM op zit toch behoorlijk gestegen. Toch de verleiding niet kunnen weerstaan om een deal te sluiten voor een nieuwe Twingo, uiteraard weer in de Dynamique uitvoering. Levering januari 2013.
Nieuwe Twingo in aantocht
Dealer heeft inmiddels laten weten dat aflevering van de nieuwe Twingo in de eerste week van januari kan plaatsvinden. Kunnen we nog net de 40.000km vol rijden, zoals het nu lijkt zonder veel problemen (alleen storing is startblokkering > scheen software probleem te zijn).
De nieuwe Twingo is afgeleverd
Vandaag na bijna 40.000km in 9 maanden is de Twingo omgeruild voor een nieuwe Twingo.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Renault Twingo

Renault Twingo II: 'Slimme budgetkeuze met verrassend veel ruimte'

Renault Twingo 1.5 dCi - 2012 – 481.581 km - Klokje Rond

Renault Twingo - Occasion Aankoopadvies

Test: Skoda Citigo - Citroën C1 - Renault Twingo - Hyundai i10 - Mitsubishi Space Star - Kia Picanto - Suzuki Alto