Renault Scénic 2.0 16V Tech Line (2007)
Uitvoering | Scénic 2.0 16V Tech Line |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Renault Scenic 2.0 LPG
Hallo,
Sinds begin dit jaar heb ik nu mijn 2e Renault Scenic II. Ondanks alle opmerkingen van de beste stuurlui toch weer een Renault Scenic gekocht.
Deze auto heb ik gekocht bij een universele dealer, hij had alle denkbare acc die in die tijd beschikbaar waren, enige wat ontbreekt is een automaat.
Aangezien de benzine prijzen torenhoog worden gezocht op een uitvoering met LPG en enkele reviews gelezen op deze site.
Opmerkelijk dat de 2.0 op lpg heel goed uit de reviews komen dit i.t.t. de 1.6 uitvoeringen.
Dat hoge auto's iets meer gebruiken was mij al bekend met de vorige 1.6 uitvoering.
Deze 2.0 op lpg is misschien niet de zuinigste (tussen de 1 op 9/10) echter het is een plezier om in te rijden, ook hier merk je duidelijk verschil met de 1.6.
tot op heden alleen normale onderhoud en extra onkosten t.b.v. de airco.
Het onderhoud laat ik uitvoeren door autobedrijf Hans Smit uit Terapel Kanaal waar ik o.a. ook kom met mijn 2e auto namelijk een Golf 1 Cabriolet.
Al even proef gereden met de caravan er achter, Ik moet mij inhouden, maar het gaat reuze soepel.
Verder heb ik andere lichtmetalen velgen gemonteerd, dit maakt de auto net af.
Zoals U al kunt lezen, tot op heden zeer te vreden over de Renault (ondanks dat ik in hart en nieren een VW man ben)
Als weer iets nieuws is laat ik het weten
Een blije rijder