Renault Scénic 1.9 dCi 130 Dynamique (2006)

Uitvoering | Scénic 1.9 dCi 130 Dynamique |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Eerste onderhoudsbeurt na ongeveer 6000 km
De eerste onderhoudsbeurt is gebeurd en voor de eerste keer weer naar de Renault dealer v/d Akker in Dokkum gegaan.
We hadden 2 punten de senic had een krakend geluid voor op rotonde's en bij het achteruit rijden en als je een parkeerplaats op rijd met een regen goot er voornog meer als er vijf personen in zitten ik dacht aan de stuurbekrachtiging en de ruitewisser bladen waren aan vervanging toe.
Het bleek dat de Veerschotellagers voor L en R rauw [ rot ] waren dus zijn vervangen ook viel ons op dat de airco bij 15 graden niet koud was bij de beurt bleek dat hij in de computer geblokkeerd was is gereset,en de accu was slecht
kortom zo bij de onderhouds beurt zijn er toch nog enkele punten tevoorschijn gekomen die bij onze ,,oude senic uit 1998'' elke eerste vorst in de winter naar de garage moesten omdat hij slecht starte en ze keken alles na maar niet de accu en na 4 jaar bleek bij de banden specialist de accu slecht was.
de airco werkt nu weer goed dit is zeer aangenaam met deze warme voorjaar.accu is weer oke ruitewisser zijn weer goed dus van ons krijgt de Renault dealer veel lof.
En kunnen we weer genieten in onze Senic
Bij 212600 km gaf boordcomputer service inspuiting controleren aan,bij het uitlezen bleek het aan de turbo sensor te liggen en is vervangen het lijkt dat ie pittigger is
geworden.
Bij 233000 km twee keer naar de garage geweest omdat er een zekering stuk was voor de rechter achter licht, dure grap omdat de accu,accu bak en de computer er uit moest om de zekering te vervangen totaal voor de 2 keer € 138.00 bleek een kortsluiting in de bedrading van onze nieuwe fietsendrager te zitten alles is netje vergoed door de fabrikant van de fietsen drager.
Kortom we zijn nog steeds tevreden met onze senic.
PRIVATE LEASE Renault Scénic

Renault Scénic 1.6-16V Tech Line | Dealer Onderhouden | Trekhaak | Parkeersensoren | NAV | Cruise Control | Xenon | Panoramadak
- 2008

Renault Scénic 2.0-16V Tech Line | Panoramadak | APK 10-2025 | Trekhaak | Xenon Verlichting
- 2008

Renault Scénic 1.6-16V Tech Line