Renault Scénic 1.6 16V Expression Luxe (2003)

autoreview

Renault Scénic
Renault ScénicRenault ScénicRenault ScénicRenault ScénicRenault ScénicRenault ScénicRenault ScénicRenault ScénicRenault Scénic - interieurRenault Scénic - interieurRenault Scénic - interieur

Signalement

UitvoeringScénic 1.6 16V Expression Luxe
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2003
KM-stand bij aanschaf325 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Bij deze een kort verslag van mijn ervaring met onze nieuwe scenic 2 van november 2003.
Bij de aflevering bleken de voorspatborden niet gelijk met de portieren te lopen, ze staken voorbij zodat het leek of er een schade slecht gerepareerd was, de achterklep zat ook scheef gemonteerd. Was niets meer aan te doen maar viel binnen de marges zoals Renault liet weten.
Met ongeveer 3000 km begon de auto als er kleine stukjes gereden was te bokken en te stoten, als de motor warm werd was dit over, na ettelijke keren bij de garage was een vervuild motortje dat het gas regelt en een vervuilde smoorklep waarschijnlijk de boosdoener(het is nog niet helemaal over).
Toen bleek de achterruit verwarming defect, en nu gaat de richting aanwijzer al terug zo gauw je aan het stuur zit, oja pas op met scherpe nagels want de lak is daar erg gevoelig voor.
Hij zit mega goed rijdt geweldig maar het blijft een maandagmorgen auto, het woord met de Franse slag, is hier op zijn plaats.
De prijs kwaliteit is slecht heb hiervoor 2 oudere type Scénics gehad dit was onze eerste echte nieuwe nummer 4 word geen Fransman meer.

PROBLEMEN

1.spatborden slecht gemonteerd.
2.achterklep slecht gemonteerd.
3.achterruit verwarming defect.
4.piepende remmen.(niet op te lossen).
5.bokken en stoten (alleen als de motor koud is).
6.gas blijft soms hangen (bij overschakelen).
7.richting aanwijzer blijft niet hangen.
8.wieldoppen rammelen aan de wielen (passen slecht).
9.lak is erg zacht.

3,3
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens