Renault Rafale hybrid 200 Esprit Alpine (2024) #3

Uitvoering | Rafale hybrid 200 Esprit Alpine |
Versnellingen | 8, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Al 8 maanden aan het genieten van deze heerlijke auto.
Op 23 december is de Rafale aan ons afgeleverd door Renault Munster huis in Hengelo. Hierop hebben we onze Renault Scenic (lpg) van b.j. 2008 met 400.000 km op de teller hebben ingeruild. De eerste indruk van de Rafale is goed. Hij is degelijk gebouwd en zit goed in elkaar. Voor mij vergelijkbaar met Duitse kwaliteit. Helaas hebben we wel iets ingeleverd op het Franse veer comfort omdat de Rafale wat stugger is afgeveerd. Dit was wat wennen maar inmiddels voelt het prima en zijn we meer dan tevreden over het rijcomfort. Mijn partner had altijd een Audi voorkeur maar door deze auto is dat naar de achtergrond verdwenen en is zij ook vol lof over deze auto. De auto is één keer terug geweest naar de garage omdat hij naar benzine rook als hij stilstond. Dit blijkt aan een poreuze benzine slang te liggen en was bekend bij de dealer. We zijn nu net terug van onze vakantie met de Rafale. De 2 pubers op de achterbank hebben we niet horen klagen over de ruimte en ook onze grote hond hield het prima uit in de kofferruimte. Met alle personen en de volgeladen bagagewagen had de Rafale totaal geen moeite en hield bij elke klim zijn ingestelde snelheid keurig vast. Het verbruik lag gemiddeld rond de 1 op 16 waar wij prima mee kunnen leven tijdens onze vakantie rit.
Normaal zitten we bij gebruik door mij en mijn partner op een verbruik rond de 1 op 18. We zetten de auto dan wel altijd beiden op de eco stand. Ik zelf denk dat 1 op 20 haalbaar moet zijn maar dan moet je wel rustig rijden, wat in het Nederlandse verkeer vast niet altijd gewaardeerd wordt. Kortom De Rafale is een hele fijne en comfortabele reisauto die voor ons niet heeft teleurgesteld. Hij is bijna €20.000 goedkoper dan andere premium merken zoals Audi, BMW en Mercedes en komt voor os aardig dicht in de buurt voor een lagere prijs. Het is een prima gezinsauto als je wat anders zoekt dan modellen zoals de Renault Austral of Volkswagen Tiquan. Op naar onze volgend 25.000 km zonder problemen.
PRIVATE LEASE Renault Rafale
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Renault Rafale 1.2 E-Tech 4x4 plug-in hybrid 300 atelier Alpine
- 2025

Renault Rafale 1.2 E-Tech full hybrid 200 esprit Alpine | HUD | solarbay panoramadak | Harman Kardon | Elek. verstelbare stoelen |
- 2024

Renault Rafale 200PK E-Tech full hybrid Esprit Alpine Automaat | Directieauto | Panoramadak | Harman Kardon Audio | Head Up Display | Elektrische voorstoelen | Elektrische Achterklep |
- 2024