Renault Mégane Grand Tour 1.5 dCi 80 Expression Comfort (2004)

Renault Mégane Grand Tour
Renault Mégane Grand TourRenault Mégane Grand TourRenault Mégane Grand TourRenault Mégane Grand TourRenault Mégane Grand TourRenault Mégane Grand TourRenault Mégane Grand TourRenault Mégane - interieurRenault Mégane - interieurRenault Mégane - interieur

UitvoeringMégane Grand Tour 1.5 dCi 80 Expression Comfort
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2004

Ruim, zeer goed uitgerust voor een redelijke prijs.

Aangenaam als reisauto, 82pk versie is wel maar net voldoende. Mijn volgende zal waarschijnlijk de 100pk versie zijn.

De afdichtingsrubbers van de handrem kwamen steeds los. De garage bood aan nieuwe rubbers te bestellen, maar aangezien het probleem volgens mij eerder in de methode van bevestiging ligt dan aan mijn rubbers, heb ik de rubbers vastgezet met Secondelijm - problem solved.

Update bij 32000km.
Beetje problemen gehad met de remmen, maakten een angstaanjagend schurend geluid. Tijdens het onderhoud van 30000 is dit aangepakt, is nu verdwenen.

Eén andere opmerking:

Alhoewel het vermogen maar net juist is, heeft de Mégane toch moeite om het vermogen op de voorwielen te krijgen. Regelmatig doorslippende wielen (met slaande wielen tot gevolg). Waarschijnlijk is een sportophanging geen luxe.

PRIVATE LEASE Renault Mégane