Renault Mégane Grand Tour 1.5 dCi 80 Dynamique Luxe (2004)

Renault Mégane Grand Tour
Renault Mégane Grand TourRenault Mégane Grand TourRenault Mégane Grand TourRenault Mégane Grand TourRenault Mégane Grand TourRenault Mégane Grand TourRenault Mégane Grand TourRenault Mégane - interieurRenault Mégane - interieurRenault Mégane - interieur

UitvoeringMégane Grand Tour 1.5 dCi 80 Dynamique Luxe
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2004

Ik heb de Megane GT in oktober 2003 besteld. Na wat uitstel is de auto eind februari afgeleverd.

Ik heb de auto gekozen vanwege het comfort (met al zijn toeters en bellen) en de grootte van de kofferbak.

Tot nu toe ben ik zeer tevreden met deze keuze.
Het is zeker geen snelheidsmonster, maar de 80pk is voldoende om mee te komen met het overige verkeer.
De climate control, lichtsensor, cruise control, etc, etc voldoen goed. Ook de bediening hiervan is prima in orde.

Wel is het voorgekomen dat de regensensor op hol sloeg waarbij ik dacht dat de ruitenwissers van de auto af zouden vliegen terwijl het miezelde. Dit is echter tot nu toe maar 1 keer voorgekomen, wel iets om in de gaten te houden.

Het enige echte minpunt dat ik kan noemen is de standaard audio installatie, deze is matig. En dan ligt het volgens mij nog niet eens aan de radio/cd speler, maar meer aan de speakers. Er zit geen lekkere sound in, en zodra je die sound erin probeert te krijgen (beetje meer bass/treble) beginnen de speakers aan alle kanten te dreunen.

Voor de rest niets dan lof voor deze zeer mooi uitgevoerde Renault.

Geen.

PRIVATE LEASE Renault Mégane