Renault Mégane Coupé TCe 180 Dynamique (2009)
Uitvoering | Mégane Coupé TCe 180 Dynamique |
Bouwjaar | 2009 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Weer terug bij de Fransen
Na bijna 1.5 jaar in een E46 325Ci te hebben gereden en €3500 aan onderhoud te hebben besteed....was de auto nog steeds niet goed. Er zat nog een goede 2k aan te komen en de vraag was wat er nog meer zat aan te komen. Dit in combinatie met dichter bij huis gaan werken was de E46 op LPG niet meer de juiste auto voor mij. Daarvoor heb ik met volle tevredenheid in een Peugeot gereden, dus nu ben ik weer terug bij de Fransen!
Het betreft een Megane III coupe met de TCE180 motor. Erg fijn blok met lekker veel vermogen onderin de toeren. Stoelen zitten goed, auto rijdt lekker en ziet er met zijn zilver/zwarte accenten erg goed uit. De megane heeft meedraaiende bi-xenon, navigatiesysteem, parkeersensoren en automatisch inklapbare spiegels. Wel weer een handbak i.p.v. automaat maar dat vind ik niet zo erg. Heeft ook wel weer wat.
1e garagebezoek wel gehad voor een thermostaat maar dat mag geen naam hebben. Auto komt nu weer keurig op temperatuur. Verbruik +- 1:11.5 bij vooral stad en N wegen. Op de snelweg ong. 1:10
Ik zal jullie op de hoogte houden over de verdere ervaringen met deze Megane!
PRIVATE LEASE Renault Mégane

Renault Mégane 1.4 TCe Parisienne Clima, Navi, CC, PDC, LM, Trekh, nw. APK – Inruil Mogelijk –
- 2011

Renault Mégane Coupé-Cabriolet 1.4 TCE Dynamique CABRIO|PANO|CRUISE|PDC
- 2010

Renault Mégane Coupé 1.2 TCe Bose | 12MND GARANTIE | NAVI | CAMERA | NW APK | AIRCO |
- 2012