Renault Mégane 2.0 16V T 225 F1-Team R26 (2007)

Uitvoering | Mégane 2.0 16V T 225 F1-Team R26 |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Na 3 maanden wachten kon ik hem eindelijk ophalen, mijn rode Mégane met stickers.
Het is een Limited Edition met 5 pk meer (230) dan de normale Mégane Sport.
Ik heb de auto 5 maanden en bevalt goed.
Hij rijdt echt lekker, wel heel hard geveerd maar dat moet ook. De wegligging is superstrak, en hij is snel in elke versnelling, de Brembo remmen zijn super.
Van het model moet je houden, ik heb veel positieve reacties over de auto en ook over het geluid wat trouwens veel beter is dan de normale sport. Hij bromt meer en de turbo fluit als een vogel vanaf 2.000 tot 4.500.
Bij 10.000 is de olie vervangen en heb ik geklaagt over een geluid wat ik hoor onder de auto, ik denk bijna zeker te weten dat het de demper is, en de portieren kraken bij drempels, slecht weg enzv..
De speciale kleur is erg mooi, alleen vraagt veel aandacht, ik was hem ook met de hand. Het interier is sober, de stoelen zijn wel erg goed (recaro kuipstoelen)
De versnellingsbak vind ik een minpunt het voelt allemaal erg dood aan en dat is jammer, je schakelt snel mis. De muziekinstallatie vind ik onder de maat voor een auto van boven de 30.000 €.
Wat prestaties is de Mégane super, 0 tot 100 in 6 seconden en heeft altijd trekkracht, een Golf GTI kan niet tegen de megane R26 op.
Pluspunten:
-Motor, geluid
-wegligging.
-prestaties.
-lekker dik model.
Minpunten:
-rammeltjes en kraakjes.
-onderstel te licht voor deze auto.
-muziek installatie
Rammel in linker en rechter portier.
Dempers maken tril geluid over slechte weg
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee