Renault Laguna Grand Tour 1.9 dCi 120 Tech Line (2005)
Uitvoering | Laguna Grand Tour 1.9 dCi 120 Tech Line |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
17-07-2008
Ik heb Renault Laguna GT DCI 120PK van bouwjaar 01/2005 gekocht.
De beweegredenen waren dat de Passat zijn beste tijd had gehad. Bijna 10 jaar oud, steeds meer onderhoudskosten en dus aan vervanging toe.
De keuze is gevallen op een stationauto (2 kinderen) met een dieselmotor (caravan).
Ik heb hiervoor ook een Renault Megane 1.5 DCI gereden en die beviel uitstekend.
Vooral de standaard aanwezige luxe bevalt me erg goed, let op:
climate control, cruise control, regensensor, automatisch inschakelende verlichting, half lederen bekleding, navigatie systeem en ga zo maar door.
De auto rijdt erg lekker, fijn geveerd en voldoende vermogen.
Misschien dat de afwerking niet als van een Duitse wagen is en kwalitatief wat minder maar dat neem ik op de koop toe. De auto biedt zeer veel waar voor zijn geld.
02-08-2008
Deze auto heeft zoals gezegd half lederen bekleding, wat inhoudt dat de zitting van alcantara is. Het is erg mooi maar zou iemand weten hou dit het beste schoon te houden is?
17-07-2008
- signaal luchtverontreinigings systeem gaat branden
volgens de dealer kan dit geen kwaad en zit er vuil in het luchtfilter
21-07-2008
- signaal niet voldoende bandenspanning
22-07-2008
- signaal bandenspanning verholpen door meer spanning op de band te zetten
- signaal luchtverontreinigings systeem wordt veroorzaakt door een rgr-klep die een storing aangeeft, de dealer gaat deze klep vervangen en nieuwe bougies plaatsen en heeft tot die tijd het alarm uitgezet
30-07-2008
rgr-klep vervangen en nieuwe bougies geplaatst onder garantie
04-01-2009
elektronische sleutel(s) defect, abs-lampje gaat af en toe aan
- Betrouwbaarheid2
- Prestaties4
- Comfort5
- Kosten2
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
Uitgelicht aanbod

Renault Laguna Grand Tour 2.0 Turbo 16V (2006) – Op de Rollenbank

Renault Laguna Grand Tour 1.9 dCi 130 Tech Line (2006)

Test: Mazda 6 SportBreak - Renault Laguna Grand Tour - Toyota Avensis Wagon - Skoda Octavia Combi

Renault Laguna Grand Tour 2.0 Turbo 16V 205pk GT (2005)

Renault Laguna GT en 1.9 dCi 130 pk (2005) - Test