Renault Austral hybrid 200 Techno (2023) #3

Renault Austral
Renault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault AustralRenault Austral

UitvoeringAustral hybrid 200 Techno
Versnellingen8, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2023
Jaar van aanschaf2023

Nieuwe beleving

• 170 km

Eindelijk mijn nieuwe Austral opgehaald in Zwolle, eerst een lange rit er naar toe met mijn betrouwbare Scenic.

Dan ophalen bij de dealer. Moest even wachten omdat er nog winterbanden onder moesten. Daarna uitleg over de basis functies en koppelen telefoon enz. Dit ging makkelijk.

Dan de eerste rit, kort naar kantoor maar wel aangenaam. Was wel even wennen voor me omdat ik een tijd geleden in een automaat had gereden. Het ging mij gelukkig goed af. En de rit was goed, en gaf mij een goed gevoel.

En dan weer de lange rit terug naar huis, dit gaf mij een goede kans om andere functies te testen. En dat werkte allemaal naar behoren. Lekker comfortabel, op Cuise control op de lange rustige stukken. En dan zelf controle op de drukke delen. Ging allemaal goed en de auto was goed te controleren en gaf een geode respons op mijn input.

Ik kijk ernaar uit naar vele kilometers rijplezier in deze auto.

6 maanden later

Zo, 6 maanden deze quto in gebruik en ik ben er nog steeds blij mee.

Ondanks dat de automaat een beetje rumoerig is bij bepaalde snelheden, heb ik dat kunnen accepteren en heb ook geleerd hoe ik dat kan verminderen. Meestal is dat de rijmodus direct op Eco te zetten in plaats van de standaard comfort mode. Hiermee is de automaat veel rusitger.
Het zelfde kan ik zeggen over de cruise control, zodra de Eco mode aanstaat werkt deze een stuk rustiger en is dan zeer comfortabel tijdens het rijden. Al neem ik dan het langzamere versnellen voor wat het is. Daar wen je aan.

Ruimte in de auto is altijd practisch geweest voor mijn familie van 5, 3 volwassen kinderen.

Binnenkort een vakantie gepland met de auto, en we zullen dan zien hoe zuinig en comfortabel de auto is op zo'n lange rit.

PRIVATE LEASE Renault Austral