Renault Austral hybrid 200 Iconic Esprit Alpine (2024) #2

Versnellingen | 8, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Km aanduiding klopt niet
Het is een fijne auto, heb hiervoor 6 Capturs gehad op enig moment besloot mijn vrouw een eigen auto te kopen en toen dacht ik, yess nu kan ik voor de Austral gaan maar wat ie niet prettig doet, ik rij al plm 60 door het zelfde dorp wat altijd 50 is geweest, nu 30 volgens de Austral, daar erger ik mij aan, want ben je bekent, geen probleem, maar ben je onbekend en je krijgt zo'n actie dan gaat de middelvinger etc omhoog , da's lastig, volgende maand gaat hij 3 dagen terug naar Renault en gaan ze hem testen, hij leest bijvoorbeeld borden die er niet staan en ook nooit gestaan hebben , de matrix borden de ene keer wel en de andere keer niet en daar had ik met de capturs geen last van , die piepte als je te snel reed maar die had ik dan ook niet op android staan
PRIVATE LEASE Renault Austral

Renault Austral E-Tech full hybrid 200 Techno Esprit Alpine | Panoramadak | Elektrische achterklep | Camera | Adaptieve cruisecontrol

Renault Austral 1.2 HEV 200 Hybrid Techno
- 2024

Renault Austral 1.2 mild hybrid 160 X-tronic techno AUTOMAAT / CAMERA / 19 INCH / 1800 KG TREKGEWICHT / ELECTR. KOFFERDEKSEL