Peugeot Partner XT 1.6-16V (2003)
Uitvoering | Partner XT 1.6-16V |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Begin 2003 zijn wij op zoek gegaan naar een lekkere ruime gezinsauto. Belangrijkste voorwaarde was dat onze drie kinderen voldoende ruimte op de achterbank moesten hebben, dit voorkomt irritatie onderling tijdens lange ritten. Onze keus is toen gevallen op een Peugeot Partner 1.6 XT met Zenith-dak. Het dak geeft veel opbergruimte, imperial altijd bij je en vijf dakvensters boven je hoofd. De schuifdeuren zijn ook erg handig voor kinderen. De achterbank plat gooien en hopla een mammoetskelter met aanhanger verdwijnt er zo in. Kortom een ontzettende praktische bak die Partner. Wat ook nog een bijkomend voordeel is dat deze auto niet rijdt als een bestelauto. Hij rijdt vlot, is soepel geveerd en met de cruisecontrol en airco aan is een lange vakantierit naar Frankrijk geen enkel probleem. Verbruik 1:11 (stad) 1:13 (lange ritten). Ook de aanschafprijs valt erg mee, je krijgt veel waar voor je geld. Een echte vlotte en praktische gezinsbak!
Richtingaanwijzer is stuk gegaan, viel onder de garantie en is gerepareerd.
Verder geen mankementen tot nu toe. We hebben de auto nu ruim een jaar.