Peugeot 807 ST 2.0-16V HDiF (2003)

autoreview

Peugeot 807 ST 2.0-16V HDiF (2003)
Peugeot 807 ST 2.0-16V HDiF (2003)Peugeot 807 ST 2.0-16V HDiF (2003)Peugeot 807 ST 2.0-16V HDiF (2003)Peugeot 807 ST 2.0-16V HDiF (2003)Peugeot 807 ST 2.0-16V HDiF (2003)Peugeot 807 ST 2.0-16V HDiF (2003)Peugeot 807 ST 2.0-16V HDiF (2003)Peugeot 807 ST 2.0-16V HDiF (2003)Peugeot 807 ST 2.0-16V HDiF (2003)Peugeot 807 ST 2.0-16V HDiF (2003)

Signalement

Uitvoering807 ST 2.0-16V HDiF
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2003
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Vooreerst wil ik hier ook eens een positieve ervaring neerschrijven over dit model.
Wij hebben deze auto nieuw gekocht in maart 2003. Onze vorige wagen was een VW Sharan diesel, die we na 4 jaar verkocht hebben omwille van de goede overnameprijs in de Peugeot-garage en daar we ook reeds verschillende problemen gehad hadden zoals airco defect (1250 €), problemen met de ophanging, defecte luchtmassameter ,...

Wij hebben deze 807 gekocht omwille van zijn ruimte (3 kinderen), vooral om mee op vakantie te gaan. De schuifdeuren waren ook een pluspunt.
Het is zalig om met deze auto te rijden. Niet vermoeid na een lange trip en de kinderen vinden het fantastisch om dergelijke ruime auto mee te rijden.

Vroeger zouden we er nooit aan gedacht hebben een Peugeot aan te kopen. Tot voor onze 1ste monovolume was ik een tevreden Nissan-rijder. Nu ben ik een zeer tevreden Peugeot-rijder .

PROBLEMEN

Dit is een kort lijstje (zeker voor een wagen met 200.000 km op de teller).

Tijdens de waarborgperiode heb ik 2 maal een probleem gehad met een airbag-storing en een richtingsaanwijzer die defect was.

Na deze periode heb ik het volgende moeten laten herstellen:
* herstelling van een airbag-storing (115 €)
* beschermplaat van een schijfrem achteraan (68 €)
* lamphouder van richtingsaanwijzer (12 €)
* remkabel van de handrem (54 €)
* en een 3-tal lampjes (ong. 31 €)
In totaal dus ongeveer 280 € + de normale slijtage (1 maal ruitenwissers, 1 maal de remblokjes V + A + banden) en de normale onderhoudsbeurten.

Gezien we zeer tevreden zijn over de auto en ook over de service de garage ons biedt, hebben we vorig jaar nog een Peugeot (206 benzine) gekcoht. Deze wagen is nog niet in de garage geweest (ondertussen 14500 km).

4,5
  • Betrouwbaarheid
    5
  • Prestaties
    4
  • Comfort
    5
  • Kosten
    4
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (5)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens