Peugeot 607 2.7-24V V6 HDiF Executive (2005)

autoreview

Peugeot 607 2.7-24V V6 HDiF Executive (2005)

Signalement

Uitvoering607 2.7-24V V6 HDiF Executive
Versnellingen6, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2018
KM-stand bij aanschaf207.000 km
KM-stand laatst234.000 km
Lezerswaardering: 11%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Wat een heerlijke auto!

 • 234.000 km

Wat een superfijne auto is dit toch! Elke meter rijd ik met een smile op mijn gezicht. Fantastische zes-cilinder met 6-trapsautomaat. Alles er op en er aan. En voor een prijs... ik kijk meewarig naar al die leaserijders in hun eenheidsbakkies. Onlangs is ‘groot onderhoud’ gepleegd, dus ik verwacht er nog eens 2 ton bij te gaan zetten.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens