Peugeot 508 Blue Lease Premium 2.0 HDi HYbrid4 (2012)
| Uitvoering | 508 Blue Lease Premium 2.0 HDi HYbrid4 |
| Versnellingen | 6, Semi Automaat |
| Bouwjaar | 2012 |
| Jaar van aanschaf | 2012 |
| KM-stand bij aanschaf | 33 km |
| KM-stand laatst | 33 km |
ontvangst zonder glans...
Tsja, dan is het zover. Na 5,5 jaar afscheid genomen van de Skoda en dankzij het geluk dat dit een Leaseplan aktie auto was viel de Peugeot mooi binnen het erg krappe leasebudget. Ik had al eens proefgereden in Breukelen, het voormalig experience center van Peugeot, dus binnen een dag was de offerte aangevraagd, en twee dagen later alles rond.
Dan het wachten, en uiteindelijk een afspraak om daadwerkelijk met de auto kennis te maken. Dit keer niet zoals ik gewend was bij de dealer, maar deze liet de auto afleveren op het inleveradres waar ik de Skoda ging inleveren. Ik kan het iedereen afraden, de hele glans van een nieuwe auto afhalen bij een dealer die hem gepoetst in de showroom heeft klaarstaan is hiermee weg. Daarnaast had de dealer nogal een opdringerig en niet al te fris ruikend oud mannetje gestuurd om de auto af te leveren, wat de ervaring nog verder naar beneden haalt. Ook kwam ik tot de ontdekkking dat de bestelde dealer opties niet waren aangebracht ( upgrade speakers en subwoofer )
Het is dat de auto zo goed rijd en enorm stil is, maar anderssss...
Daarmee kom ik al aan een waarde oordeel, maar die houd ik even tot de volgende update vast. Ervaringen nieuw tot 500 km zijn prima