Peugeot 206 CC 2.0-16V (2001)

Peugeot 206 CC 2.0-16V (2001)

Uitvoering206 CC 2.0-16V
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2009

Net aangeschaft!!!

Net deze week de auto opgehaald, super auto om mee te rijden. Met kap dicht een echte coupé..... lekker stug in de veren en super stuur eigenschappen. Met het dak open.... wauw... lekker rustig toeren en genieten van dit bakkie.
Ik hoop dit nog lang te doen, het mooie weer komt eraan.
Het enigste wat mij opvalt aan de motor, dat die met het schakelen iets in de toeren blijft hangen. Heeft iemand anders daar ook ervaring mee.
Nou we zien wel wat de toekomst brengt.

Verbruik

Net een tank leeg gereden km stand 537 en dan gaat het lampje branden.
Net geen 1 op 12!
Dus kijken of het wat zuiniger kan of gewoon de pk's gebruiken, we zien wel.

Een goed gevoel!

Ik heb de CC nu een tijdje, en ik moet zeggen ik ben er zeer tevreden over. Afgezien van hier en daar een kraakje van het dak en natuurlijk bij het zachtjes remmen dat de schijven beginnen te piepen. Als je rustig rijdt kan je ruim 1 op 14 halen, maar ga je wat steviger rijden, dan is 1 op 9 á 10 normaal. Dat heb je als je een 2 liter rijdt :-)
Auto is voor een aantal garantiepunten bij de garage geweest zoals de verlichting van climate-control stuk, gordel achter was verdraaid, ventilatierooster stuk en de rugleuning van de bijrijderskant is niet te verstellen. (ze zijn nu op zoek naar een andere stoel)
Ik heb nog wel een andere autoradio laten plaatsen, omdat de orginele slecht gebrande cd,s afspeelt. Nu ééntje met USB aansluiting, dus nu uren plezier tijden het toeren.

Na wat kleinigheden ben ik dus tot nu toe zeer tevreden over deze CC.
Alles werk prima

Nu een half jaar in gebruik

De garantie is nu verlopen en de auto is net nog voor een paar puntjes naar de garage geweest.
Bij de deurspiegel links voor lekte een beetje water.(rubbertje stuk)
Een lampje brande niet in het dashbord
Nieuwe banden voor geplaatst, zaten Ceat,s onder, nu Michelin. Wat een verschil met de wegligging! Voornamelijk bij nat wegdek is dit een gigantisch verschil met de grip van de banden.
Ben tot nu toe nog steed zeer tevreden met dit autootje, gaat als de brandweer en heeft een zeer goede wegligging. Verbruik is nog steeds krap 1 op 12.
De remmen piepen, maar dat is algemeen bekend. Gewoon accepteren!

Verder geen nieuws.