Peugeot 206 CC 1.6-16V (2001)
Uitvoering | 206 CC 1.6-16V |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Een geweldige auto. Het rijden en het comfort is uitmuntend. Open rijden geeft een geweldig gevoel. Zon nodig?? NEE.......... enkel droog weer! Kachel werkt uitstekend dus mocht het toch koud zijn met het dak open dan is de verwarming ruim voldoende. Zet de kachel (ook bij gebruik van airco) op reserculatiestand.
Over airco gesproken is dat zeer hard nodig in de CC. Als het een beetje warm is heb je deze zeker hard nodig. De climat control is een uitkomst. Hij reageert perfect.
Kraken en rammeltjes moet je niet vies van zijn! We hebben dit zelfs bij een heel nieuwe exemplaar (tijdens proefrit) mogen ervaren. De ramen willen ook op de duur gaan kraken en dan is insmeren geen overbodige luxe.
Onze 206 CC is uitgerust met een speciale module zodat je ook rijdend (tot max. 40km/u) het dak kan openen en sluiten. Dat is ideaal. Als je overweegt een occasion aan te schaffen moet je goed letten op het sluiten en openen van het dak. Verder goed letten op het alarmsysteem. Veel verzekeringsmaatschappijen eisen klasse III (met certificaat).
Ik kan alleen maar zeggen ..... De volgende: 307 CC ! tot die tijd genieten we van zijn kleine broertje.
- Krakende ramen
- Rammel onder het dashboard