Peugeot 107 XS 1.0 (2010)
Uitvoering | 107 XS 1.0 |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Leuke auto
Vanwege het feit dat mijn vriendin onze tijdelijke Volvo V70 te groot vondt voor haar dagelijkse gebruik, zijn wij op gaan kijken naar een nieuwe kleine auto.
Mijn vriendin was op slag verliefd op de kleine Peugeot en ook ik vindt het een erg leuk model. Nog even hebben wij proefgereden met de Chevrolet Spark, maar deze kon haar niet overtuigen.
Ons eerste idee was om voor een 107 Urban Move te gaan omdat dit actiemodel alles had wat wij dachten nodig te hebben.
Maar mijn hemel, wat een lelijke stoffen bekleding heeft die auto. Zwart/blauw met een zilveren bies, en babyblauwe afwerking op het dashboard.
De Urban Move is feitelijk een XS-uitvoering maar dan met Pack Premium. En dat is dan ook het geen wij gekozen hebben, maar dan wel met Alcantara/lederen bekleding, leder stuur + pook. Nu ziet de Peugeot er tenminste volwassen uit van binnen. Ook hebben wij gelijk maar gekozen voor een dicht dashboardkastje, luxe mattenset en luxe kentekenplaten.
Al met al een lekker complete fransoos.
Verlanglijstje,
RC-Line uitlaatsysteem,
lichtmetalen velgen,
Privacy glas,
sportpedalen,
achterspoiler,
verwarmde voorstoelen en eventueel ook de achterbank.
Maar eerst gaan wij lekker toeren met onze 3-cilinder.

Peugeot 107 1.0 Active | AIRCO | 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE |
- 2012

Peugeot 107 1.0-12V XS NAP, 5 Deurs, Isofix, Stuurbekrachtiging
- 2008

Peugeot 107 1.0-12V XS is goed onderhouden en beschikt over airco. De prijs is inclusief 12 maanden volledige garantie.
- 2010