Opel Zafira 2.0 Di-16V Elegance (2000)

Opel Zafira
Opel ZafiraOpel ZafiraOpel ZafiraOpel ZafiraOpel ZafiraOpel ZafiraOpel Zafira - interieurOpel Zafira - interieurOpel Zafira - interieurOpel Zafira - interieur

UitvoeringZafira 2.0 Di-16V Elegance
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2004

Deze review schrijf ik u vanwege het feit dat ik deze auto aangewezen gekregen heeft via mijn werk. Ik moet zeggen dat ik niet geheel tevreden ben over deze auto. En dan doel ik voornamelijk op de rijeigenschappen. Hij is bedroevend sloom. (80pk). Wij zijn in het bezit van een caravan maar het lukt hem niet om hem te trekken. Komt zeer moeilijk op snelheid. 165 is het maximale wat ik ooit heb gehaald met veel moeite en luidruchtigheid. Verder verbruikt hij 1 maal zoveel bij deze snelheid. De stoelen zijn niet comfortabel zeg maar hard. Hij is vrij luidruchtig. De airco maakt redelijk veel herrie en is niet te regelen. Ook heb ik x op x het probleem dat hij niet in een keer start. Zijn er dan nog goede punten? Ja allereerst de ruimte is vrij fors. De zit in redelijk hoog. in tegen stelling tot een sedan. Hij is zuinig 1-19 is haalbaar. maar dat is ook deels te wijten aan dat het een diesel is en het vermogen (motorinhoud). En hij stuurt strak. ik raad u aan wanneer u een Opel Zafira gaat aanschaffen geen DI-versie te nemen!

remmen
startproblemen x op x
problemen met de radio (ontvangst)

update

De auto heeft waarschijnlijk iets te lang in de zon gestaan want mijn stuur begint plotseling te vervellen.
Dan bedoel ik de plaats van de claxon die is aan het vervellen.

update update

Ben ik trouwens ook de enige waarbij mijn auto pas naar 4 minuten start?

Hij is bij de orginele dealer in onderhoud, vond het ook vreemd.
Hebben meer mensen hier last van?

Laat het me weten!

4,0
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee