Opel Vectra Stationwagon 1.9 CDTi 120pk Temptation E. (2008)

Opel Vectra Stationwagon
Opel Vectra StationwagonOpel Vectra StationwagonOpel Vectra StationwagonOpel Vectra StationwagonOpel Vectra StationwagonOpel Vectra StationwagonOpel Vectra StationwagonOpel Vectra StationwagonOpel Vectra GTS - interieurOpel Vectra GTS - interieurOpel Vectra GTS - interieurOpel Vectra GTS - interieur

UitvoeringVectra Stationwagon 1.9 CDTi 120pk Temptation E.
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008

Eerste ervaring en gekozen uitrusting

In januari 2008 mocht ik deze Opel Vectra gaan rijden. Bij het model staat dat het een Temptation Excellence betreft, maar de uitvoering die ik heb gekozen is een Executive. Deze is voor de zakelijke rijder. Het uitrustingsniveau is op een paar opties na gelijk.

Ik heb gekozen voor de 120 pk diesel, de caravan trekt hij uitstekend, ook op de bergwegen in Frankrijk. De kleur is panacotta, een beige/grijs/bruin/zand-achtige kleur. Ik vind het een zeer mooie kleur, zeker in combinatie met het getinte glas achter. Wat ik alleen jammer vind is dat de side skirts, als je het zo mag noemen, zwart zijn. Echte foto's zullen later volgen.

Een aantal leuke (standaard)opties zijn het ingebouwde navigatiesysteem, zwart lederen bekleding, een elektrisch bedienbare achterklep (leuk bij de supermarkt!!!) en de ramen die automatisch dichtgaan en spiegels die inklappen bij het afsluiten van de auto. De Executive is gewoon zo compleet, dat opties aanvinken niet nodig is.

De stoelen bevallen mij minder goed, ik zit er 60.000 km per jaar op. De stoelen in mijn vorige auto (van de zaak) waren halfleder. het voordeel hiervan is dat het zeer zacht en comfortabel zit en je een goede ondersteuning hebt door het stugge leder eromheen. Bij deze Vectra zijn de stoelen vlak en bieden niet echt goede ondersteuning.

Later volgen foto's en ik zal zo snel mogelijk de rij-ervaringen met de MyReview lezers delen.

7,5