Opel Vectra Stationwagon 1.9 CDTi 120pk Comfort (2006)

autoreview

Opel Vectra Stationwagon
Opel Vectra StationwagonOpel Vectra StationwagonOpel Vectra StationwagonOpel Vectra StationwagonOpel Vectra StationwagonOpel Vectra StationwagonOpel Vectra StationwagonOpel Vectra StationwagonOpel Vectra GTS - interieurOpel Vectra GTS - interieurOpel Vectra GTS - interieurOpel Vectra GTS - interieur

Signalement

UitvoeringVectra Stationwagon 1.9 CDTi 120pk Comfort
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2006
KM-stand bij aanschaf800 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Momenteel rij ik deze auto als voorloper. Maar na 4000 km kun je wel een redelijk oordeel geven is mijn idee.
Laat ik beginnen om mijn jarenlange mening over de Opel Vectra en in het bijzonder de diesels volledig ten gunste van Opel bij te stellen. Ik vond de Vectra altijd wat suffig en de dieselmotoren zwak.
Deze heeft het nieuwe front wat een enorme verbetering is, de achter- en zijkant van de station vond ik al OK. De 120 pk commonrail motor is geen beul maar wel bijzonder stil. Onder de 2000 toeren gebeurt niet veel, daarna begint hij er meer zin in te krijgen. Er wordt vaak geschreven dat de wegligging van de Vectra goed is. Ik kan me hier helemaal in vinden. En dan de kofferbak, met de bank plat lijkt er geen einde aan te komen. Stoelen zitten goed, ruim voldoende stelmogelijkheden.
Minpuntjes? Toch wel een paar.
Bestel er een met navigatie want een stratenboek past niet in de opbergvakken in de deur. De dashboard-verlichting brand altijd. Hierdoor al een paar keer zonder verlichting de schemering ingereden. Wat het verbruik betreft moet ik zeggen dat ik niet boven de 1:14 kom, misschien wordt dit beter als de auto helemaal is ingereden.
Op bovenstaande (zeur-)puntjes na is de Opel mij gewoon heel goed bevallen.
Mijn volgende auto?
Helaas Opel, het is toch weer een Volkswagen geworden maar zodra zij gaan stoppen met pompverstuivers, waar ik namelijk helemaal gek van ben (2.0 tdi: sleuren met een hoofdletter S), beloof ik dat ik ook jullie kant op zal kijken.

PROBLEMEN

Geen problemen.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens