Opel Vectra 1.8-16V Elegance (2002)
Uitvoering | Vectra 1.8-16V Elegance |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Ik vind de auto er erg mooi uitzien, met name de achterkant is erg strak. Van binnen een rustig en ruim interieur, zelfs met mijn lengte van twee meter hoeft de bestuurdersstoel niet in de achterste stand. De ruime uitrusting van de elegance heb ik nog aangevuld met een regensensor die ik niet altijd even goed vind werken. De stuurbekrachtiging vreet energie, dit is vooral s"avonds te zien bij het inparkeren aan de koplampen. De auto slaat dan ook gemakkelijk af. Het schakelen vind ik stroef verlopen, vooral bij een koude auto. De bediening van de richtingsaanwijzer was even wennen maar werkt perfekt. Ik heb veel plezier van de cruise-control die makkelijk te bedienen is. Qua verbruik scoor ik rond de 8,0 liter per 100km.
Stroef schakelende versnellingsbak (kabel vervangen)
Stuurinrichting gaf foutmelding (onderdelen vervangen)
Rammel in de deurstijl.
Centrale display geeft bij koud weer na het starten een grote gele vlek.
Ik heb tot nu toe drie valse foutmeldingen gehad, twee keer zou de koplamp linksvoor stuk zijn en een keer zou de bandenspanning rechtsvoor onvoldoende zijn (terwijl deze optie er niet standaard opzit en ik hem er ook niet bijbesteld heb!)