Opel Mokka 1.4 Turbo Innovation (2016)

autoreview

Opel Mokka
Opel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel MokkaOpel Mokka

Signalement

UitvoeringMokka 1.4 Turbo Innovation
Versnellingen6, Automaat
Bouwjaar2016
Jaar van aanschaf2016
KM-stand bij aanschaf16 km
KM-stand laatst1.200 km
Lezerswaardering: 39%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Ambivalent

 • 1.200 km

Auto rijdt prima. Motor en versnellingsbak (automaat) voldoen uitstekend. Comfort is zonder meer goed. Echter......,
Infotainmentsysteem is een regelrechte ramp. Instellen van de navigatie is zeer omslachtig. Adres moet met draai/drukknop letter voor letter worden ingevoerd. Lijkt op systemen van 10 jaar geleden. Op mijn eerste afspraak met de auto ruim 20 minuten te laat omdat ik meer dan een half uur door Gouda aan het dwalen ben geweest. Navigatie stuurde me tot 4x toe het bos in. (2x eenrichtingsweg, doodlopende weg en fietspad)
Gespreksvolume van Bluetooth veel te laag. Zo goed als onverstaanbaar. In bijgeleverde handleiding is niets te vinden over het verhogen van dit volume.
Voor aflevering van de auto zeker 6 e-mails ontvangen van Opel over de vele voordelen van het On-Star communicatiesysteem. Bij alle e-mails keurig gereageerd zoals gevraagd. Bij eerste contact met Opel-On-Star bleek de medewerker niets voor me te kunnen doen omdat ik de algemene voorwaarden nog niet had geaccepteerd. (had ik dus al 6x WEL gedaan!). Medewerker van On-Star sprak weliswaar grammaticaal keurig nederlands maar met een dusdanig zwaar accent dat hij nauwelijks verstaanbaar was.

Uit het DAB gedeelte van de radio komt geen enkel geluid. Als ik denk dat ik een station gevonden heb blijkt de radio automatisch weer naar FM te zijn omgeschakeld.
Tot slot de parkeersensoren. Bij achterwaarts parkeren tussen twee andere auto's beginnen de sensoren te piepen als een speenvarken op weg naar het spit. Zelfs als de ruimte nog zo groot is dat er na het parkeren aan beide zijden van de auto nog moeiteloos kan worden uitgestapt.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Opel Mokka

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens