Opel Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX Cosmo (2011)

Opel Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX Cosmo (2011)

UitvoeringCorsa 1.3 CDTI ecoFLEX Cosmo
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2011

na proefrijden auto besteld

Onze Fiat Bravo van december 2007 is toe aan vervanging en zoals velen hadden we interesse in een mrb vrije diesel die nu door meerdere merken worden geleverd.

Op een mooie dag zijn we dan ook vorige week op stap gegaan om proef te rijden en te kijken hoeveel onze Fiat nog zou opbrengen qua inruil.
In de onderstaande auto's hebben een proefgereden:

Ford Fiesta ( geen diesel) , leuke auto super scherpe aanbieding, rijden deed hij prima, echter gingen we voor een mrb vrije auto, dus deze op reserve gezet mochten we geen deal kunnen sluiten

Fiat Evo Diesel
Na een magere ontvangst bij de Fiat dealer zijn we gaan proefrijden, auto zit goed in elkaar, veel extra's en rijden deed hij goed, echter is dit onze 2e Fiat en zijn we niet helemaal tevreden over dit merk, dus we hadden twijfels... maar de inruil voor onze Bravo was gewoon een belediging (6000) en dit was echt veel en veel te laag... dus deze wordt t niet..

Seat Ibiza ST TDI
Na een goed ontvangst hebben we de diverse uitvoeringen bekeken en de keuze gemaakt en zijn we daarna gaan proefrijden, auto rijd heel goed, niet echt stil en zoals een Seat moet zijn sportief maar wel veel plastic vondt ik, maar de ruimte van de ST wel weer heel goed,....
Verder had ik moeite met de uitstap, en kon niet echt mijn zit vinden in de stoelen.
Auto zou leverbaar zijn in week 30, en we kregen ook een goede inruilprijs (8250) voor onze Bravo.

Opel Corsa 1.3 dti eco flex cosmo
Van de seat doorgegaan naar de Opel dealer in Naarden en daar de bovenstaande Corsa bekeken, wat direct opviel wat de boven gemiddelde uitrustig en de materialen maar vooral de goede zit en het gevoel bij de auto..
Na een proefrit waren we overtuigd en hebben na een scherpe onderhandeling vandaag de volgende auto besteld:
Opel Corsa 1.3 DTI Eco Flex
kleur: Peper Dust
Uitvoering; Cosmo ( regen sensor, parkeer sensor, airco, dimmende binnen spiegel, radio/cd, elec spiegels, ramen,verlichting die auto aangaat als t donker wordt, lm velgen, en nog meer)
als optie navi met telefoon er bij besteld ...
auto wordt week 25 geleverd, en we zijn heel benieuwd als hij er eindelijk is...

Mocht ik de auto hebben, dan zal ik foto's er bij zetten en update's vermelden over mijn bevindingen van deze mrb vrije auto die ons toch per maand geld gaat besparen..

26.06.2011
De auto is binnen, en we verwachten hem volgende week te ontvangen, zodra ik een redelijk km stand heb , zal ik een revieuw plaatsen, zit er toch goed uit ?! onze nieuwe corsa

6,0

PRIVATE LEASE Opel Corsa