Opel Astra Stationwagon 1.6 Temptation (2008)

Opel Astra Stationwagon
Opel Astra StationwagonOpel Astra StationwagonOpel Astra StationwagonOpel Astra StationwagonOpel Astra StationwagonOpel AstraOpel AstraOpel Astra

UitvoeringAstra Stationwagon 1.6 Temptation
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008

Opel astra temptation 1.6 sw

Auto aanschaf juni 2008
Km stand 9000.

extra navigatie lederen bekleding en stuur en stoelverwarming.

Het prettige is de stabiliteit op de weg en de ruimte in de auto.
De lederen bekleding zit goed ook door de goede stoelen die bij deze uitvoering horen (goed verstelbaar). In de winter is de stoelverwarming geen overbodige luxe.

De auto bevalt goed het benzine verbruik zit zo op de 1:13 1:14 gemiddeld. Op vakantie naar zuid Frankrijk is de airco een must, deze is redelijk goed in te stellen. Wel mis ik de temperatuur meter dit word bij problemen geregeld door ledjes in het dashboard dat vind ik wel een minpunt.

Omdat ik een SW heb is de ruimte meer dan voldoende er zit een goed afdekscherm in.

De Radio en Navigatie werken goed ook vanaf de stuurbediening na wat zoekwerk heb ik wat CD's met andere landen op internet gevonden en deze werken perfect.

Er zitten 7 speakers in de astra. Overigens is de linker achterspeaker defect op dit moment.

De cruise control heeft een wat ongemakkelijke bediening op de handel van de richtingaanwijzer dit had men beter op het stuur kunnen plaatsen.

--------------------------------------------------------------

In december 4 winterbanden laten monteren voor vertrek van een korte periode naar Duitsland. Aangezien de banden waren gebruikt (snowtrack 4 mm profiel) heb ik de ze laten balanceren en laten wisselen.
Dit is me niet tegengevallen, ondanks de sneeuw in de bergen bij de mosel heb ik niet een keer vastgezeten en voel je wel degelijk dat je meer grip hebt een aanrader dus en verplicht in Duitsland.

in 2009 en 2010 beurt gehad.
Inmiddels staat de teller op 47000
eerste probleem half december 2010 de ingaande nokkenasversteller is defect reparatie prijs ca 604 euro
Onder coulance gerepareerd importeur betaald de helft.

Maar mijn inziens mag dit niet gebeuren met een auto van 2 en een half jaar met 47000 km op de teller.

7,5
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Opel Astra